Nyheter

Tyvärr har det ytterligare en gång inte gått att fylla en trackday. Vi har efter en hel del diskussioner fram och tillbaka beslutat att ställa in resterande trackdays för året i RiV's regi och se vad vi kan göra inför nästa år för fart på detta.

RiV tar från och med 2023 över trackday-arrangemangen från MSSK Nu har RiV lagt kalendern, Det blir dryga 20 event och bland annat kommer vi köra några onsdagar dagtid samt open track för att utveckla konceptet. Läs mer här

Från och med denna säsong kommer NTSS att hyra ut Garmin Catalyst, i första hand för event på Mittsverigebanan men kan även hyra för körning på andra banor. Efter körningen skapar videos med data overlays som vi skickar till dig alt. om du har datorn med dig kan ladda ner direkt, sedan kan du i lugn och ro analysera körningen efteråt....

Från 2023 erbjuder vi också en trackday-försäkring som täcker bilen (motsvarande en normal vagnskadeförsäkring). Priser varierar utifrån biltyp, körtid, förarens erfarenheter etc. men ett riktmärke är 400 till 800 kronor per försäkrat 100 000 kronor. Läs mer och ansök här.

RiV Garage börjar så sakta ta form. Här kommer vi kunna erbjuda verkstadsplatser och förvaring av din racingbil bara ett stenkast från Mittsverigebanan. Här finns lyftar, däckmaskiner, spolplatta och annat som behövs för att fixa din racingbil mellan körningarna. Läs mer här

Inför 2022 har RiV införskaffat två Legend Cars och en Aquila Formula1000 för uthyrning, det blir en väldigt spännande säsong ...

I helgen körde RiV VM (VästernorrlandsMästerskap) i 2-timmars uthållighetsracing på Mittsverigebanan. Fem team anmälda till premiären och som alltid blev det fight in på mållinjen - efter 77 varv skilde det 1,6 sekunder mellan ettan och tvåan och 11 sekunder mellan tvåan och trean!!!

Till det skall läggas att vinnaren bara hade 10 sekunder till...

Idag körde Lackhuset Sundsvall ett lap match-event hos oss på Mittsverigebanan. Lackhuset bedriver som namnet antyder lackering och då i första hand fordon av olika slag, de är även en högt värderad sponsor till RiV.

I kväll har vi haft nöjet att hålla ett företagsevent med ett 2-timmars långlopp med våra Mazda 3 för med Frontit Sundsvall vilket skedde under en fantastisk sensommarkväll med nöjda förare.

Teamet som blev tvåan i Loppet (endast 7,5 sek efter ettan efter 2 timmar!!) satt rekordet för våra 3:or med 1:17.10 - imponerande.