Trackdays

Racing-trackdays

RiV arrangerar under 2023 ett flertal Trackdays på Mittsverigebanan för alla som är racing-intresserade. Oavsett om du har en racingbil eller en vanlig personbil är du välkommen att köra på våra event.

Är du ny på banracing? Inga problem, vi hjälper dig igång. De första två gångerna kör du i en separat grupp för att få möjlighet att i lugn och ro vänja dig vid banan, du får också möjlighet att åka med någon av våra rutinerade förare och/eller att någon följer med dig i din bil för att visa lite spårval och annat nyttigt att veta. Dessutom är den första körningen gratis!

Utförligare regler och villkor samt bokning av Trackdays finner du nedan.

Du kan även hyra en av våra Mazda 3 Sport, MG ZR160 JTCC eller Aquila för en Trackday, läs mer här

Möjlighet finns att för förare och medåkare teckna en SMA-engångslicens (försäkring) på plats om man önskar utökat försäkringsskydd, detta är dock frivilligt. Har du medåkare så ansvarar du för att vederbörande upplyses om denna möjlighet.

Priser;

  • Heldag 1 300 kronor
  • Halvdag/kväll 700 kronor
    I priserna ovan ingår lån av transponder så du och andra kan följa dina tider via gratis-appen Speedhive
  • Frivillig SMA-engångslicens 250 kronor per tillfälle och person (även ev. medåkare)
  • Hyra en Garmin Catalyst 

Normalt håller vi också kiosk/grill öppen så det finns chans att få i sig en smarrig burgare eller något annat gott innan körning. Våra event är dessutom öppet för publik och det kommer vara gratis inträde på samtliga arrangemang!