Trackdays

MidSweden Trackdays

Vi arrangerar under 2024 fem större Trackdays (plus Mittsverige Motorsportdag 1/5) på Mittsverigebanan för alla som är racing-intresserade. Oavsett om du har en racingbil eller en vanlig personbil är du välkommen att köra på något av våra event. Vi kör mellan 9:00 och 16:00 med lunch 12:00-13:00. Man kan köra antingen hel- eller halvdag och olycksfallsförsäkring ingår för anmälda förare och medåkare.

Datum

  • 1/5 Shake Down 2024 på Mittsverige Motorsportdag
  • 19/5
  • I N S T Ä L L D 9/6
  • I N S T Ä L L D 28/7
  • 17/8
  • 7/9

Är du ny på banracing? Inga problem, vi hjälper dig igång. De första två gångerna kör du i en separat grupp för att få möjlighet att i lugn och ro vänja dig vid banan, du får också möjlighet att åka med någon av våra rutinerade förare och/eller att någon följer med dig i din bil för att visa lite spårval och annat nyttigt att veta. 

Normalt kör vi open pit men beroende på antal, förarnas erfarenhet och biltyper kan det bli 2-3 grupper som då kör rullande 20 minuters-pass. 

Utförligare regler och villkor samt bokning av Trackdays finner du nedan.

Alla förare är försäkrade med en olycksfallsförsäkring som ingår i avgiften. Mer info under "Boka trackday och läs villkor".

Från 2023 erbjuder vi också en trackday-försäkring som täcker bilen (motsvarande en normal vagnskadeförsäkring). Priser varierar utifrån biltyp, körtid, förarens erfarenheter etc. men ett riktmärke är 400 till 800 kronor per försäkrat 100 000 kronor. Läs mer och ansök här.

Priser inklusive försäkring;

  • Kväll/halvdag 800 kr
  • Heldag 1 400 kr
  • Medåkare/extraförare 200 kr

Normalt håller vi också kiosk/grill öppen så det finns chans att få i sig en smarrig burgare eller något annat gott innan, under eller efter körning. 

Våra event är dessutom öppet för publik och det kommer vara gratis inträde på samtliga arrangemang!

För att alltid få aktuell information om förändringar, nyheter och uppdateringar, anmäl dig till våra SMS-notiser så får du alltid det senaste. Självklart är servicen kostnadsfri.

Från och med 2023 så sker all bokning via Tickster. Anmälan till alla trackdays släpps ca 3 vecka innan eventet. Har ni frågor runt de nya bokningsrutinerna, kontakta oss på pereriknorback@msn.com